Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Lituania

A A A

Vizita de lucru la compania Audimas Supply UAB

Publicat:Thu, 14/09/2023 - 16:36

WA0000

La 14 septembrie curent, ambasadorul a efectuat o vizită de lucru la compania „Audimas Supply UAB”, care este un producător important de îmbrăcăminte sport și cazuală, unul din lideri pe piața statelor baltice.

De notat că, în luna februarie curent, compania Audimas Supply a deschis o filială în Republica Moldova, localizată în com. Ghindești, r-nul Florești, la care au fost angajate deja 30 persoane. O altă unitate de producere urmează a fi deschisă în scurt timp în mun. Bălți.

În cadrul vizitei, ambasadorul s-a întâlnit cu Directorul CEO Inga Dumbliauskiėne și alți responsabili de diviziuni, cu care a discutat despre experiența investițională a companiei, decizia de a investi în RM, experiența implantării pe piața RM, planurile de perspectivă etc.

Vizita s-a încheiat cu un tur al sectoarelor de producere, în care ne-au fost prezentate tehnologiile de confecționare, condițiile de muncă, laboratoarele de expertiză, utilajul în dotare de care am rămas adânc impresionați. Ne bucură faptul că o asemenea întreprindere performantă cu utilaje de ultimă generație va activa în Republica Moldova cu intenția de a extinde pe viitor volumul de investiții și capacitățile de producție.

 

IMG
IMG
IMG
20230919